De ziua femeilor, dedicat bărbaților: Dacă o iubești, nu o distruge

Știu că iubești că dacă nu ar fi fost așa, nu ai fi stat cu ea. Dar mai știu că ești uman și mai greșești.

O relație sănătoasă poate deveni distructivă dacă nu o tratezi așa cum merită. Cred că știi că este vorba despre relația ta, despre femeia ta. Aș vrea să o privești și acum ca la început: era totul pentru tine, oriunde priveai o vedeai doar pe ea.  Nu te schimba! Tu ești creatorul destinului său, ea ți-a pus viața în mâinile tale, nu o distruge, ai grijă de ea !

Nu o distruge!

Nu este o carte, nu va avea un final, vei avea întotdeauna ceva nou de descoperit în ea. Poate că a fost rănită în trecut, nu o face și tu. Trateaz-o așa cum merită, descoper-o zi după zi. Dacă stai cu ea doar pentru a-ți umple golul din viață, își va da seama și va pleca.

Ți-a spus totul despre ea, suferințele și bucuriile ei, nu vrea nimic altceva, doar să fie iubită și respectată. Nu o trata ca și cum ar fi o jucărie ruptă, ea ți-a spus trecutul ei pentru a-ți demonstra că se poate descurca și singură.

Nu fii egoist și mai ales nu ridica niciodată mâna asupra ei !  Violența nu te va face mai bărbat ci mai laș și mai un NIMENI!

Dedică-i mai mult timp, nu doar fragmente

Cu cât o iubești mai mult, cu atât ea va fi alături de tine

Dacă îi dai luna, ea îți va da toată galaxia

Dacă îi dau un lac, ea îți va da un ocean

Dacă nu mai vrei să fii cu ea… NU O DISTURGE!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.