De rușine a încercat să nască singură în casă uitându-se la un video pe Youtube. Mama și copilul au murit

De rușine a încercat să nască singură în casă uitându-se la un video pe Youtube. Mama și copilul au murit

Femeia a încercat să nască singură în casă folosindu-se de instrucțiunile dintr-un video de pe Youtube. Tânăra, originară din Bilandpur, India avea doar 26 de ani. Evenimetul tragic s-a întâmplat duminică seară. Potrivit presei locale ‘Hindustan Times‘  tineri mame îi era frică de reacția oamenilor deoarece era singură și nu avea soț. Duminică seară tineri mame i s-au rupt apele și în loc să ceară ajutorul a căutat un video pe canalul Youtube încercând să urmărească instrucțiunile pentru a da naștere copilului.

Și-a violat fiica pentru a o face să înțeleagă ce înseamnă să fii o … prostituată

Din păcate nașterea a fost  complicată iar tânăra a murit din cauza unei hemoragii. Observând sângele care ieșea de sub ușa de la intrare, vecinii au intrat în casă și au descoperit corpii fără viață al mamei și al copilului. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic nici pentru copil și nici pentru tânăra mamă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.