De opt ori în spital, dar pentru medici copilul se preface: de 7 luni era bolnavă de cancer

S-a plâns continuu de dureri cumplite la nivelul oaselor, atât de mult încât părinții ei au dus-o de opt ori la spital, dar de fiecare dată când medicii nu i-au găsit nimic. La un moment dat medicii au susținut că fata se preface și că ar avea anumite probleme psihologice, dar în realitate fetița în vârstă de șase ani a fost de fapt bolnavă, victima unui cancer rar cu care încă luptă. Este povestea micuței Elizabeth, o fetiță britanică de șase ani care locuiește în Beechdale, Nottingham, căreia i s-a diagnosticat un cancer rar al sistemului limfatic, limfom non-Hodgkin, numai după numeroase insistențe din partea părinților săi.

Citește și Marea Britanie, primul caz de pierdere bruscă a auzului legat de Covid

Am descoperit boala doar pentru că știam că fiica mea nu se simte bine. A fost un drum cumplit de parcurs și sper că niciun alt părinte nu va trebui să-l parcurgă. Să știi că copilul tău are cancer în corpul său timp de șapte luni fără niciun tratament este oribil ”, a declarat mama Elizabeth, Emma Osborne, pentru Daily Mail. Țipetele continue de durere ale fetiței, au forțat acești  părinți să-și ducă fetița de 8 ori la spital, dar de fiecare dată analizele de sânge și radiografiile nu au arătat nimic, iar fetița a fost trimisă acasă. La un moment dat medicii au spus că bănuiau că se preface.

Adevărul a apărut abia când femeia a observat un nodul și femeia și-a dus fiica înapoi la spital insistând asupra unor teste specifice. O scanare RMN a dezvăluit gravitatea faptelor . Rezultatul a fost îngrozitor. S-a găsit o anomalie a oaselor la picior, tumori pe față, pe tot craniul și în maxilar.

Sunt extrem de dezamăgită  că am luptat din greu șapte luni fără ca cineva să mă ia în serios. Acum trebuie să continuăm să luptăm “, a spus femeia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.