De necrezut ! Un bărbat a încercat să-și ucidă iubita pentru că i-a spus că gazele lui put

Acest caz de violență care s-a produs în  Wichita Falls , Texas este atât de paradoxal încât este de necrezut, dar totuși este adevărat . Potrivit rapoartelor de știri locale, Christopher Ragsdale , un bărbat de 41 de ani, se afla în casa unui prieten și stătea lângă prietena sa pe o canapea. Totul părea să meargă ca de obicei, până când bărbatul a fără niciun pic de jenă a început să emită gaze. Iubita lui, dezgustată i-a spus că ”pute îngrozitor”

În condiții normale, un astfel de gest ar fi provocat un minim de jenă și măcar și câteva râsete  pentru a încerca să facă haz de necaz, dar nu și în acest caz. Lui Christopher nu i-a picat bine și a apucat-o de păr trântind-o pe jos , s-a așezat pe spatele ei și a început să o trângă de gât.

Citește și O femeie și-a denunțat tatăl: ” Am fost violată de la vârsta de 9 ani și am 4 copii cu el”

Femeia a început să urle după ajutor în speranța că prietenii ei o vor auzi, reușind să scape din mâinile bărbatului. Fugind într-o altă cameră bărbatul și mai furios a fugit după ea și a început să o izbească cu capul de pereți . Din fericire, prietenii lor au intervenit și l-au oprit pe Christopher. În acel moment, femeia a sunat poliția cerând intervenția lor. Când agenții s-au prezentat la apartament, au văzut clar semnele atacului pe gâtul și fruntea femeii și l-au arestat.

Acum va trebui să răspundă în fața justiției pentru violență domestică agravată .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.