De la o cerșetoare în metrou, la un contract de milioane de euro / VIDEO

De la o cerșetoare în metrou, la un contract de milioane de euro

Un contract oferit de o casă discografică  pentru o persoană fără adăpost. Potrivit Independent, o femeie a fost protagonista unui videoclip în timp ce cânta opera în metroul din Los Angeles, care a devenit apoi viral, câștigând atenția caselor de discuri.

Emily Zamourk acesta numele femeii care a fermecat cu vocea ei milione de persoane a fost înregistrată săptămâna trecută, în timp ce cânta  “O mio bambino caro” ( Dragul meu copil) de Puccini într-un videoclip trimis de la sediul LAPD cu titlul: „4 milioane de oameni spun că Los Angeles este acasă. 4 milioane de povești. 4 milioane de voci… dar, uneori trebuie doar să te oprești și să asculți una, să asculți ceva frumos ”.

Videoclipul a ajuns la un milion de vizualizări, iar după ce clipul a devenit viral, s-a descoperit că Zamourka în vârstă de de 52 de ani, este o cântăreață de operă, care s-a mutat în Statele Unite din Rusia în urmă cu mai bine de 20 de ani. A rămas fără adăpost după ce s-a îmbolnăvit și a suportat cheltuielile medicale enorme și a suferit furtul vioarei sale prețioase de 10 mii de dolari în timp ce locuia pe străzi.

Potrivit TMZ, Zamourka a atras atenția producătorului nominalizat la Grammy, Joel Diamond, care i-ar fi oferit un contract de înregistrare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.