De la bucurie la disperare: doi băieței gemeni s-au născut cu leucemie, apelul mamei

 Bucuria lui Nicole Duhaney, o tânără mamă de 20 de ani a durat puțin. Emre și Elijah, născuți chiar înainte de Crăciun, au trebuit imediat să lupte împotriva destinului crunt: amândoi s-au născut cu leucemie.

Cei doi frați au fost, de fapt, diagnosticați cu leucemie mieloidă acută imediat după naștere și acum sunt forțați să locuiască în spitalul din Leeds, astfel încât medicii să poată începe un tratament adecvat cu chimioterapie. Alarma a apărut atunci când, la doar trei săptămâni de viață, micul Elijah care s-a născut primul  a început să dezvolte o umflătură pe partea dreaptă a corpului.

Un tătic unic ! Un bărbat a adoptat o fetiță cu sindromul Down: fusese respinsă de 30 de familii

Apoi, cei doi bebeluși au răcit și nu le mai trecea.

Îngrijorarea părinților a început să crească atunci când micile zgârieturi pe pilea gemenilor deveneau adevărate răni care nu se vindecau.  Doctorii nu au înțeles imediat patologia celor doi copii astfel încât mama Nicole Duhaney și tatăl Nile Liburd s-au adresat inițial adresate la un dermatolog.

Începând cu 22 aprilie, situația a început să se deterioreze drastic. Frațiorii au început să vomite din ce în ce mai des și plângeau în continuu.  La un moment dat, Emre a început să aibe probleme de respirație astfel încât a fost chemată o ambulanță. fie lucrată. Paramedicii și-au dat seama imediat că copilul era în stare critică.

Copilul a fost lovit de o bronsiolită, dar la scurt timp după aceea și starea fratele său, Elijah, a început să se înrăutățească astfel încât medicii au fost forțați să-i inducă comă. Numai la acel moment, în urma unor teste clinice mai amănunțite, gemenii au fost diagnosticați cu leucemie.

Cățelul erou: un Jack Russel și-a sacrificat viața pentru a salva o întreagă familie de la incendiu

“Am auzit întotdeauna despre aceste lucruri, dar niciodată nu mi-am imaginat că mi s-ar fi putut întâmpla mie”, mărturisește mama , potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, specialiștii sunt optimiști. Cei mici au fost supuși ciclurilor de chimioterapie, iar cancerul pare să fie în regresie. “Suntem optimiști, dar partea dificilă va fi în câteva săptămâni, când efectele secundare ale tratamentului vor începe să se dezvolte”, mărturisește Nicole Duhaney.

 

Pentru a ajuta părinții cu cheltuieli medicale, a fost deschisă o pagină pe site-ul GoFundMe iar Nicole Duhaney cere ajutor tuturor persoanelor pe Facebook. “Nu pot să mint, mi-e teamă și aș vrea să fiu în locul lor, dar până acum au fost foarte puternici. Sunt atât de mândră de ei. De aceea nu pot lăsa frica mea să fie mai puternică decât speranța mea “, conchide tânăra mamă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.