De frica coronavirusului, Kim Jong-un a fugit din Nord Coreea într-o stațiune

Se pare că Kim Jong-un a fugit din capitala Coreei de Nord, deoarece coronavirusul face ravagii în țară. 180 de soldați au decedat din cauza virusului și alți 3.700 se află în carantină.

Kim Jong-un a fugit din Pyongyang în încercarea de a scăpa de mânia coronavirusului, a spus o sursă guvernamentală, potrivit Daily Mail. Un insider din Coreea de Sud învecinată a dezvăluit ziarului Chosun Ilbo că dictatorul a fost închis în Wonsan, un oraș de resort pe plajă.

Citește și Până și ISIS se teme de coronavirus: ”Încredințați-vă lui Allah”

Fuga președintelui corean a avut loc după ce 180 de soldați au murit în urma coronavirusului. O sursă din armata nordului a declarat ziarului Daily NK din Coreea de Sud că majoritatea deceselor au avut loc aproape de granița cu China.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.