De foame, un cersetor roman din Italia a ucis o pisica pe care vrea sa o manance sub privirile trecatorilor

De foame, un cersetor roman din Italia a ucis o pisica pe care vrea sa o manance sub privirile trecatorilor

De foame, a ucis o pisică maidaneză, dar a intrat în necazuri. Un cerșetor român a ucis o pisică în plină zi sub ochii îngroziți a trecătorilor. S-a întâmplat în Canicatt provincia Agrigento. Românul a fost prins raportat. Bărbatul  de 50 de ani a recunoscut că a ucis pisica pentru că îi era foame și intenționa să o mănânce, dar justificările sale au fost inutile.

 

Omul a fost denunțat pentru uciderea animalului și a portului ilicit de arme albe. Faptele au avut loc în parcarea unui supermarket din centrul orașului: omul în fața persoanelor a luat pisoiul, i-a rupt gâtul și l-a aruncat în interiorul unor mașini. Agenții care au intervenit la locul faptei, l-au găsit pe român cu mâinile murdare de sânge și l-au arestat.

 

Te-ar putea interesa și Fetita este neastamparata, mama arunca benzina pe ea si ii da foc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.