De durere, o tânără de 32 de ani a murit de infarct la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus

O tânără de 32 de ani a murit la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus. S-a întâmplat în Warwickshire, Marea Britanie . Laura Richards în vârstă de 32 de ani, a murit la înmormântarea mamei sale, Julie Murphy în vârstă de 63 de ani, victima Coronavirusului. Laura a făcut un atac de cord în timp ce mama ei era înmormântată la cimitirul Atherstone. Deși surorile și ceilalți prezenți la înmormântare au încercat să-i acorde primul ajutor, nu s-a mai putut face nimic, Julie a murit lângă mormântul mamei sale.

O altă infirmieră româncă ucisă de Covid-19 în Italia: Nicoleta Corina Berinde avea 41 de ani și a murit singură în casă

Tragedia acestei familii au fost povestită de publicația The Sun: La început am crezut că este un atac de anxietate, dar apoi a trebuit să apelăm la o ambulanță ” , a spus Sadie,o soră a tinerei victime. „ În timp ce cosciugiul mamei era coborât în groapă, Laura a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pămând spunând că nu poate respira. A avut un atac de cord grav. Pierderea surorii mele la înmormântarea mamei noastre este ca un film de groază ”, a adăugat Sadie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.