De ce nimeni nu vrea sa asculte? O alta tanara a murit electrocutata in baie

O altă tânără a murit  electrocutată în baie în timp ce folosea celularul folosind smartphone-ul.

Numele ei era Anastasia, avea 20 de ani și a fost găsită moartă în cada de baie  într-un apartament  din sudul Moscovei. Este cel de-al cincilea caz în câteva luni în Rusia…al cincilea caz… aceeași moarte !

 

Scena este identică, precum și durerea părinților : în acest caz, mama Anastasiei s-a dus la locul de muncă al fiicei sale, într-un supermarket, deoarece aceasta nu răspundea de ceva timp la telefon. La locul de muncă nu mai era, așa că s-a dus în apartamentul ei unde a găsit-o. O scenă oribilă pentru o mamă care își găsește fiica fără viață în vana cu apă….

 

Mama tinerei Anastasia a chemat de urgență ambulanța, dar pentru ea nu mai era minic de făcut. Tânăra de numai 20 de ani a murit electrocutată din cauza telefonului pus la încărcat în timp ce ea se afla în vana cu apă.

Te-ar pute interesa și O nemtoaica inrolata cu Isis, la proces: a lasat o fetita de 5 ani sa moara de sete

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.