De astăzi, în Paris este obligatoriu purtarea măștii și în aer liber

De astăzi, vineri, 28 august, de la ora 08:00 este obligatoriu purtarea măștii și în aer liber în tot Parisul. Decizia de extindere a obligației în toate cartierele capitalei a fost anunțată pe 27 august de premierul Jean Castex în cadrul unei conferințe de presă.

Explozie de infecții de coronavirus în Franța! Peste 6 mii în 24 de ore

Castex a declarat că decizia a fost luată după o confruntare cu primarul Parisului Anne Hidalgo cu privire la noua creștere a infecțiilor: 6.111 de noi cazuri au fost înregistrate între miercuri și joi , a doua cea mai mare creștere zilnică de la 30 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.