De-abia o cumpărase: cu Lamborghini în zid. Proprietarul iese în lacrimi / Video

De-abia o cumpărase: cu Lamborghini în zid. Proprietarul iese în lacrimi / Video

Proprietarul modelului Lamborghini Huracan care s-a izbit într-un zid din Londra, a rămas nevătămat, dar nu a reușit să țină lacrimile când  a văzut cum arăta mașina lui pe care abia o cumpărase cu aproape 300.000 de euro.  Se pare că șoferul ar fi activat modul “launch control”, înainte de a pierde controlul.

Lamborghini, care se crede a fi cea mai rapida masina din lume poate pleca de pe loc cu o viteză enormă. Mașina luxoasă trece pe lângă un șir de mașini parcate și câțiva  trecători șocați, mai ales când la doar câteva secunde mai târziu au fost martori la accident.

Șoferul a pierdut controlul asupra Lamborghini-ului. Dupa ce a virat în dreapta pentru a încerca să se întoarca pe stradă și pentru a evita impactul cu celelalte mașini parcate, soferul întoarce volanul  spre stânga,iar cursa se încheie mai întâi într-un copac apoi pe trotuar și apoi în zid.

Din fericire șoferul a rămas nevătămat iar martorii au declarat că tânărul ghinionist a ieșit din mașină cu ochii în lacrimi.

Te-ar putea interesa și Aveți folie de aluminiu în casă și o folosiți doar ca să gătiți? Uite cum poți folosi folia altfel decât știai

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.