De 10 ani primește cartoane cu pizza la domiciliu pe care nu le-a comandat niciodată: „Este un adevărat coșmar”

“Nu mai pot , trăiesc un coșmar zilnic și sunt îngrozit de fiecare dată când aud zgomotul unui scuter care se oprește în fața casei.” De aproape un deceniu, un bărbat în vârstă de 65 de ani primește zilnic vizite,  chiar și de mai multe ori pe zi, în care i se aduc pizze sau alte produse alimentare direct la domiciliu. Sunt comenzi pe care omul nu le-a comandat niciodată.

Povestea incredibilă a lui Jean van Landeghem din Thurnout, Belgia , este relatată de Independent. În fiecare zi, bărbatul primește din partea pizzeriilor și magazinelor mâncare și alimente pe care nu le comandă: “De fiecare dată  este altcineva care îmi livrează comenzi , dar primesc vizite în fiecare zi la orice oră din zi și din noapte “, spune Jean.

Dezastru de mediu în Rusia: tone de motorină dintr-o uzină se varsă într-un râu din Siberia

Punctul culminant a fost  în urmă cu un an. „În ianuarie 2019  la ușa mea au sunat zeci de persoane care mi-au livrat și câte 14 pizze. Nu le-am plătit niciodată pentru că nu le-am comandat eu, dar este o situație neplăcută atât pentru mine, cât și pentru cei care livrează”- spune bărbatul -„ Vin la toate orele, nici măcar nu mai pot dormi, este un adevărat coșmar. Sunt clar victima unei glume, dar de la cine? Același lucru s-a întâmplat și cu un prieten de-al meu și bănuim că este o cunoaștere comună. Am raportat totul la poliție, dar încă nu s-a descoperit nimic ».

Misterul bizar pare departe de a fi descoperit, chiar și după aproape zece ani. Un lucru este cert. „Când aflu cine este responsabilul, va fi cea mai urâtă zi din viața lui”,  se jură exasperat bărbatul de 65 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.