Dat dispărut de aproape o lună, cadavrul unui adolescent a fost găsit blocat într-un șemineu

Povestea lui Harley Dilly un adolescent de 14 ani care a fost dat dispărut  pe 20 decembrie 2019 în statul american Ohio, s-a încheiat în tragedie . Băiatul a fost găsit mort, blocat într – un coșul de fum al unui șemineu , nu departe de casa lui. Poliția crede că este vorba doar de un tragic accident.   Conform unor reconstrucții, de fapt, Harley ar fi urcat pe acoperiș folosindu-se de o antenă și a vrut să coboare pe coș în casa abandonată dar nu a mai să iasă.

Corpul său era înghesuit într-un spațiu nu mai mare de 22 de centimetri înălțime cu 33 de centimetri lățime , la al doilea etaj al unei case abandonate. Anchetatorii, coordonați de șeful poliției Port Clinton, Robert J. Hickman, au cercetat deja zona anterior, dar fără a intra vreodată în casa în care a fost găsit cadavrul, având în vedere absența unor semne evidente de intrare forțată . Atât ferestrele, cât și ușile casei, de fapt, erau închise de ceva vreme, întrucât proprietatea este folosită de proprietari doar ca și casă de vară și era în curs de renovare.

Citește și Și-au făcut dreptate! Un grup de săteni au ars de viu un pedofil: violase și ucise o fetiță de 6 ani / VIDEO

Adolescentul a fost văzut ultima dată pe 20 decembrie , când a plecat de acasă în jurul orei 6 dimineața pentru a merge la școală. De atunci, au început căutările, au continuat aproape o lună, cu ajutorul a 75 de polițiști, elicoptere și câini antrenați. În apropierea șemineului unde a murit băiatul, au fost găsiți ochelarii și haina lui Harley, ceea ce a făcut posibilă identificarea tinerei victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.