Dat disparut acum 10 ani, un tanar de 25 de ani a fost gasit mort in spatele unui frigider

Dat disparut acum 10 ani, un tanar de 25 de ani a fost gasit mort in spatele unui frigider

Corpul lui Larry Ely Murillo-Moncada a fost găsit, la 10 ani după raportul de dispariție  în spatele unui frigider din supermarketul “No Frills” unde a lucrat. Avea 25 de ani când, în 2009 în pragul unei furii a ieșit din casă fără să se mai întoarcă, scrie People.

 

În acea perioadă,  tânărul era sub un tratament care îi proovoca un comportament irațional. Potrivit sergentului Danielson, în ziua dispariției sale, Murillo-Moncada a fugit de acasă fără șosete, pantofi, chei și mașină în ciuda furtunii de zăpadă care se abătuse în Iowa. Nu ar fi trebuit să meargă la lucru în acea zi și totuși a intrat în magazin fără să-l observe nimeni.

 

Corpul lui a fost găsit de muncitorii unei companii care se ocupau de golirea mazazinului care era închis deja de trei ani.

 

Autopsia efectuată pe  corpului băiatului a exclus semne de violență, iar departamentul de urmărire penală consideră cazul drept o moarte accidentală. Potrivit reconstrucției lui Danielson, Murillo-Moncada s-ar fi urcat pe  frigider  și apoi ar fi căzut între spațiul large de doar 45 cm între perete și frigider.  Foștii angajați ai supermarketurilor au confirmat că de multe ori, pentru a lua o pauză “neoficială” intrau în depozit dar nimeni nu ar fi auzit strigătele băiatului din cauza zgomotelor motoarelor.

 

“Locul era foarte zgomotos, probabil că nimeni nu l-ar fi putut auzi cerând ajutor “, spune sergentul Danielson.

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Anas Al-dyabha, adio al fotoreporterului curajos ucis intr-un bombardament din Siria

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.