Darya, fetița de 13 ani însărcinată a născut ! Au început investigațiile privind identitatea tatălui bebelușului

Darya Sudnishnikova, fetița care a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani și care a  declarat că tatăl biologic este iubitul ei de 10 ani, a născut prematur. În ultimele luni, povestea Daryei, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor naționale și internaționale. Acum Darya are 14 ani, și deși a născut copilul prematur și este bine , dar problema  despre cine ar fi adevăratul tată al copilului a rămas cu un semn mare de întrebare până la rezultatul unui test de ADN.

Însărcinată la 14 ani se gândește deja la al doilea copil: „Poate, dar peste zece ani”

Darya, care a rămas însărcinată anul trecut, a dezvăluit tuturor că tatăl copilului ei este iubitul în vârstă de 10 ani, dar realitatea poate fi diferită . Potrivit declarațiilor Daryei, după întrebările multor oameni de știință, fata a mărturisit că a fost abuzată de „un bărbat foarte gras” , care ar putea fi tatăl biologic al fiului ei. Pe instagram Darya a publicat fotografiile în care anunțau nașterea, care a avut loc prematur.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.