Daniel, un băiețel de 10 ani și-a vândut jucăriile pentru înmormântarea unchiului său

Acesta este povestea unui băiețel american de zece ani, Daniel Crase, care la moartea iubitului său unchi a decis să-și vândă toate jucăriile pentru a recupera suma necesară și pentru a plăti înmormântarea.
Daniel Crase și unchiul său Brian erau de nedespărțit, ieșeau împreună și se distrau..erau foarte uniți unul de celălalt.  Când bărbatul a murit brusc în urma unui atac de cord, viața micuțului Daniel s-a destrămat.  După primele zile de durere, a decis însă să reacționeze și să facă ceva pentru unchiul său. Deși ținea mult jucăriile sale, Daniel le-a luat pe toate și a decis să le vândă pentru încasa  suma necesară pentru  înmormântarea unchiului său.

Povestea vine din Muldrow, un oraș mic din Statele Unite ale Americii, situat în județul Sequoyahm din statul Oklahoma

“Mi-a spus ‘bunică vreau să strâng bani pentru unchiul meu Brian’, dar i-am răspuns că nu știu cum să fac asta și mi-a răspuns imediat„ Știu eucum “, a dezvăluit Brenda Crase, bunica lui Daniel. Băiatul a încercat să strângă fonduri mai întâi vânzându-și jucăriile pe stradă în fața garajului familiei sale, dar fără succes, așa că a decis să se ducă în fața unui supermarket din zonă. “A organizat o mică vânzare în curtea noastră, dar nu a funcționat. Așa că a spus: „ Du-mă la supermarket pentru că voi strânge bani pentru unchiul meu Brian, asta trebuie să fac “, a explicat  Brenda.

Caz unic în India: a născut două gemene la vârsta de 74 de ani

Un angajament care l-a determinat să strângă aproximativ 400 de dolari până acum, dar obiectivul său este mult mai ambițios.

“L-am crescut și am avut grijă de el de când a fost adus acasă de la spital și astăzi sunt atât de mândră de bărbatul care a devenit. Mă face să mă simt bine pentru că știu că mi-am crescut copilul așa cum trebuie, iar ea are dragoste în inima lui ”, a dezvăluit Brenda Crase.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.