Danemarca, zeci de morminte au fost vandalizate într-un cimitir evreiesc

Într-un cimitir evreiesc care datează din 1807 în Randers, un oraș danez din Jutland, zeci morminte au fost vandalizate: au fost pictate cu graffiti verzi, altele au fost întoarse cu capul în jos, pe una există chiar și un autocolant galben cu steaua lui David și cuvântul „Juda” .

La 7 ani sună poliția: „Ajutați-mă, mama vrea să mă omoare”, agenții intervin și împușcă femeia

Poliția investighează urmărirea identității celor responsabili pentru gestul oribil care a avut loc la cea de-a 81 comemorare de la „Noaptea cristalelor”.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.