Danemarca, nurcile transmit Covid-ul mutant: 17 milioane de exemplare vor fi sacrificate

O mutație a covidului , care se răspândește rapid printre nurci , poate fi transmisă și oamenilor. Acest lucru este potrivit unui studiu al agenției guvernamentale daneze Staten Serum Institut , potrivit căruia această nouă formă ar putea pune în pericol eficacitatea vaccinului care este testat în ultimele luni. Doisprezece persoane au fost deja infectate și 207 ferme au fost infectate. Pentru a limita răspândirea, prim – ministrul danez a dispus ca toate exemplarele prezente în țară, circa 15-17 milioane vor fi ucise.

În Danemarca, guvernul a ordonat uciderea progresivă a nurcilor din iunie. Primele cazuri de infecție au fost descoperite în iunie în unele ferme din nordul Iutlandiei și câteva săptămâni mai târziu guvernul a autorizat uciderea lor. După aceea, pe 16 octombrie, guvernul danez a ordonat doborârea a încă 1,5 milioane de viziuni. Până astăzi, 4 noiembrie, s-a decis sacrificarea lor totală. Chiar dacă, cinci luni mai târziu, motivele acestei sensibilități ridicate la virus de către aceste specimene și motivele transmisibilității infecției între oameni și ei înșiși nu sunt clare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.