Danemarca a lansat un desen animat pentru copii despre un bărbat cu un ….penis uriaș

Pare o glumă, dar nu este. Danemarca a lansat un desen animat pentru copii cu un bărbat  mai altfel decât  cu cei cu care ne-am obișnuit. John Dillermand are un penis uriaș pe care nu este capabil să-l controleze.

Dillermand are o armă puternică, literalmente extraordinară, capabilă să efectueze operațiuni de salvare, să cioplească picturi murale, să ridice un steag și chiar să fure înghețata copiilor. Dar nu tuturor le-a plăcut serialul. Seria animată este difuzată pe DR, un post de televiziune de top din Danemarca și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani. Acesta spune povestea aventuroasă a lui John, bărbatul cu cel mai lung penis din lume, care depășește dificultățile și provocările cu organele sale genitale de record.

În mod surprinzător, a declanșat o dezbatere internațională asupra a ceea ce ar trebui – și nu ar trebui – să conțină televiziunea pentru copii. De când a avut premiera sâmbătă, criticii au condamnat ideea unui bărbat incapabil să-și controleze propriul penis.

“Este acesta cu adevărat mesajul pe care vrem să-l transmitem copiilor, deoarece suntem în mijlocul unui val imens de #MeToo?” a scris autorul danez Anne Lise Marstrand-Jørgensen.

Citește și Tristețe imensă: „învățătoarea îmbrățișărilor” a murit de Covid la numai 35 de ani / Video

Erla Heinesen Højsted, psiholog clinician care lucrează cu familii și copii, nu este de aceeași părere privin desenul animat:

John Dillermand vorbește cu copiii și le împărtășește gândirea, iar copiilor li se pare amuzante organele genitale”, a spus el. „Spectacolul înfățișează un om impulsiv și nu întotdeauna controlat, care face greșeli – așa cum fac copiii, dar mai ales, Dillermand face întotdeauna ca lucrurile să meargă bine. El își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale. Când o femeie îi spune că ar trebui să-și țină penisul în pantaloni, de exemplu, el o ascultă. Este frumos și responsabil. ”

DR, radiodifuzorul de servicii publice danez, nu este străin de aceste tipuri de idei pentru copii. Ne amintim de Onkel Reje, o figură populară care înjură, fumează pipă și nu-i place igiena. Sau Ultra Smider Tøjet (Ultra Strips Down) care a stârnit controverse anul trecut pentru prezentarea unui grup de adulți goi copiilor cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani.

Vedeți AICI videoclipul desenului animat

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.theguardian.com/world/2021/jan/06/john-dillermand-denmark-launches-childrens-tv-show-man-giant-penis
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.