Dalai Lama împlinește 85 de ani

Dalai Lama, liderul spiritual al budismului tibetan, împlinește astăzi 85 de ani. Într-un mesaj video lansat de orașul indian Dharamsala, unde locuiește în exil, Dalai Lama și-a îndemnat adepții săi să nu organizeze sărbători din cauza pandemiei coronavirusului.

Amoeba, virusul care devorează creierul revine: un nou caz în Florida. Care sunt simptomele

Cu toate acestea, pentru ocazie  vor avea loc rugăciuni și evenimente online în întreaga lume pentru a-i dedica „un alt an de recunoștință”. Pentru această ocazie, astăzi s-a lansat și albumul „Lumea interioară”, în care Dalai Lama meditează și rostește învățături cu acompaniamentul muzicii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.