Daisy May, o fetiță cu handicap pe pasarela casei de modă de la Paris: ”Sunt aici pentru a intra în istoria modei”

Daisy May, o fetiță cu handicap pe pasarela casei de modă de la Paris: ”Sunt aici pentru a intra în istoria modei””

Un vis devenit realitate cel al unei fetițe cu handicap care a reușit să defileze pe pasarela Lulu și Gigi din Paris în Săptămâna modei. Micuța Daisy May Demetre a suferit la 18 luni amputarea ambelor picioare din cauza hemimeliei fibulare, o boală rară care afectează membrele.

Mici și în formă de animale, așa erau „biberoanele” copiilor preistorici

A trecut prin momente de mare dificultate cu care , din păcate, va trebuie să trăiască întreaga viață, dar deocamdată a câștigat o mare bătălie de-a sa. „Pare imposibil până nu o faci”, a spus Daisy, care nu s-a lăsat intimidată de scenă și public, pășind pe pasarela caselor de modă.Fetița a fost cea mai tânără fotomodelă al evenimentului și cea mai excepțională, având în vedere protezele pe care le poartă.

„Sunt aici pentru a intra în istoria modei”, a scris ea pe pagina sa de Instagram. Născut la Birmingham, a început să defileze  acum un an, folosind proteze de carbon pentru a merge. Nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru modă și pentru aparatul de fotografiat, mărturisind că numai în acest context reușește să se simtă mai puțin „diferit”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.