Dădaca pedofilă: a abuzat de copilul de 13 ani de care ar fi trebuit să aibe grijă și a rămas însărcinată

A abuzat de un băiat de 13 ani și după luni de zile s-a descoperit adevărul. Leah Cordice în vârstă de 20 de ani, a fost condamnată pentru abuz sexual de minori. Tânăra pedofilă era dădaca copilului de câteva luni, relatează Mirror

Fapta s-a petrecut în 2017 în Windsor, Regatul Unit, dar detaliile abia acum  au ieșit la suprafață, adică imediat după s-a dovedit că tatăl copilului nu este iubitul ei ci minorul de 13 ani.  Băiatul a povestit autorităților că Leah ar fi abuzat de mai multe ori de el , în timp ce părinții lui erau plecați.  Când Leah a aflat că este însărcinată, i-a spus vestea iubitului și cei doi au decis să se căsătorească.

Naște un băiețel și o fetiță, părinții nu se tem nici de numele virusului ucigaș și își numesc copii Corona și Covid

L aînceput, copilul îi povestise abuzurile mamei sale care a alerat autoritățile. În urma unui test  ADN s-a demonstrat că minorul era tatăl bebelușul. Tânăra de 20 de ani a fost arestată. Peste câteva zile se va da sentința definitivă. Cu toate acestea, iubitul pedofilei  a spus că nu renunță la copil și că dorește să-l crească.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.