Daca tacea, filosof ramanea! Un papagal a fost arestat pentru ca a fost dresat sa stea de ”sase” cand vine politia

Daca tacea, filosof ramanea! Un papagal a fost arestat pentru ca a fost dresat sa stea de ”sase” cand vine politia

Era dresat să-şi avertizeze stăpânii când o mașină de poliție venea în preajma locuinței unor traficanți de droguri. Așa a ajuns un papagal a ajuns în custodia autorităţilor din Brazilia. Pasărea – din cale-afară de vorbăreaţă şi de loială traficanţilor de droguri care îl îngrijeau – a fost reţinută pentru că a fost cât pe’aci să compromită raidul ofiţerilor anti-drog. Potrivit presei braziliene, papagalul alb-verde ar fi strigat în neştire “mamă, poliţia!” în portugheză când a zărit pe fereastra maşina poliţiei.

Termitele au devorat economiile unei bătrâne: 640 de mii de euro !

În afară de capturarea acestui papagal-complice, raidul s-a soldat cu arestarea unui cuplu, care avea în casa cocaină şi o mare sumă de bani. De când a fost transferat disciplinar la grădina zoologică locală, papagalul s-a întristat și nu a mai scos un sunet.

Nu este pentru prima dată când un papagal a fost implicat în traficul de droguri. În 2010, în Columbia, s-a întâmplat cu un alt papagal numit Lorenzo.  El a fost dresat să strige “Fugi! Fugiți!” de îndată ce vedea un polițist.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.