Dacă suferiți de arahnofobie, nu deschideți articolul! Camera unei fetițe a fost invadată de păianjeni- video

Camera unei fetițe a fost invadată de păianjeni: este scena palpitantă documentată de o mamă australiană a împărtășit imaginile filmate cu telefonul ei mobil pe Facebook.

În videoclip, femeia care locuiește în Sydney , filmează un colț al camerei cu zeci de păianjeni care coborau din tavan. Dar scena este și mai îngrozitoare ( pentru mine ) atunci când mama filmează peretele opus, unde colonia păianjenilor este și mai numeroasă.

Camera pe care o iau în posesie păianjenii este cea a fiicei, dar mama pare să o ia incidentul cu ironie.

„Vrei să ieși din cameră acum? – glumește cu fata – Trebuie să incendiem casa? ”. Ea chiar definește oaspeții ca fiind „cute, adică drăguți.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat radiodifuzorului australian 9 News, femeia a asigurat că nu a ucis niciunul dintre păienjeni. „I-am lăsat acolo pentru că erau pui de Huntsman și vor pleca”, a declarat mama.

Citește și Operațiunea „Îngeri pierduți”: 33 de copii salvați, cel puțin 8 exploatați sexual

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.