”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă bărbatului fetițele de 1 și 4 ani

”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă bărbatului fetițele de 1 și 4 ani

I-a permis partenerului să-i violeze fiicele de 1 an și respectiv 4 ani deoarece i-a promis că o va duce în fața altarului  O mamă de 34 de ani a permis iubitului ei să- i abuzeze sexual cele două fete după ce bărbatul a promis că o va lua de soție  dacă o va lăsa să o facă.

Groaznicele evenimentele au avut loc în orașul Malchow, în nordul Germaniei, unde fetițele  de 1 și 4 ani au suferit violențe de nedescris. Omul de 34 de ani avea deja cazier și fusese condamnat  la 16 luni de închisoare pentru abuzul sexual împotriva propriei sale fete, scrie Mirror.

Oroare în Pakistan, 900 de copii infectați cu HIV

Monstrul de mamă și pedofilul s-au cunoscut printr-un site și au început să se frecventeze. Femeia a crezut că a găsit omul viselor sale sau cel puțin îl dorea așa de mult încât i-a permis să-i abuzeze sexual fetele, indiferent de durerea și suferințele prin care treceau micuțele.

Omul este acum în închisoare, dar și mama micuțelor riscă să fie condamnată pentru complicitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.