Dacă credeți că Trump are dreptate, faceți-vă un înălbitor intravenos și spuneți-ne cum vă merge

În ciuda idioției flagrante a lui Donald Trump, încă mai sunt susținători care îi mai dau și dreptate. Un sfat pentru ei

Este complet de neînțeles cum putem  face față cu Donald Trump, când astăzi a dat încă o dovadă, și poate cea mai izbitoare, de a fi un complet idiot. Mai rău: un psihopat  care a sugerat cu adevărat – și apoi are curajul să nege – să experimenteze injecții de înălbitor în venă pentru a curăța corpul de Coronavirus. Nivelul de inteligență al lui Donald Trump este ca cel al fetelor care, în anii 90, au scris revistelor de femei, întrebând dacă este adevărat că,  un bideu cu Coca-Cola este un contraceptiv valid…

Coronavirus, Trump „sugerează” o cură bazată pe injecții de înălbitor și dezinfectanți

Dar mai nebuni decât nebunul sunt proștii care îl urmăresc : și pentru a vedea cum și astăzi, chiar și după ce a  sugerat  suicidul americanilor, mai există  oameni care îl laudă pe Donald Trump, acest lucru trebuie să ne facă să reflectăm. Ce s-a întâmplat cu inteligența din lume?

Când a început coșmarul Coronavirus, un fost politician italian a spus o frază pe care inițial am simțit-o confortabilă : „Unul dintre efectele pozitive ale virusului este că a restabilit autoritatea corectă asupra științei și a eclipsat vrăjitorii”. Acum după aproape două luni, mă trezesc nevoită să mă răzgândesc: mă uit din nou în fața lui Donald Trump, dar și la diverșii anti-vaccinari care, după o perioadă suficientă de timp  pentru a-și reorganiza creierul,  s-au întors  susținând că un vaccin,  care încă nu există , va fi arma cu care guvernele ne vor controla.

În fața tuturor acestor lucruri, îmi depun armele: dialogul este posibil până la un anumit prag de idioție. În acest moment, aș propune, în schimb, un experiment, să-l numim așa, al eugenicii, pe linia propunerii unui consilier din Italia Francesco Lasaponara, care ieri a sugerat să permită partizanilor să sărbătorească 25 aprilie ( Aniversarea de eliberare a Italiei) , „astfel încât să se îmbolnăvească” ..și astăzi s-a scuzat . Ei bine, hai să-i lăsăm pe fanaticii lui Trump să-și facă un frumos înălbitor intravenos și poate vom rezolva o mulțime de probleme !

Coronavirusul a răpus o fetiță de 4 luni, era fiica unui pompier: ”Adio prințesă războinică”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.