Dacă Boris Johnson relaxează prea mult restricțiile de blocaj, Marea Britanie riscă 100.000 de morți

El „care a văzut moartea cu ochii va trebui să țină cont de acest lucru: numărul morților în Regatul Unit ar putea crește la 100.000 dacă restricțiile asupra blocajului (din cauza coronavirusului) vor fi relaxate prea repede”. Acest lucru a fost scris de Sunday Times, în urma unui studiu realizat de London School of Tropical Hygiene, Imperial College London și alte institute trimise consilierilor științifici ai grupului consultativ al guvernului Johnson.

Anthony Fauci în izolament : contact cu o persoană infectată

Se pare că primul ministru britanic, Boris Johnson va anunța o relaxare treptată a restricțiilor de blocare la televizor, în timp ce mai mulți oameni de știință sunt îngrijorați de oa doua undă a virusului. Conform acestui raport, prim-ministrul a fost avertizat de cei mai buni consilieri științifici că are „foarte puțin spațiu pentru manevră” și că până la sfârșitul anului, Marea Britanie ar putea înregistra  peste 100.000 de morți, dacă miniștrii ar relaxa blocajul prea repede, relatează Sunday Times.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.