”Da, veţi muri. Cu siguranţă veţi muri într-o bună zi, la fel ca toată lumea”. Așa a murit o tânără după ce operatoarea unui serviciu de urgență a făcut mișto de ea

”Da, veţi muri. Cu siguranţă veţi muri într-o bună zi, la fel ca toată lumea”. Așa a murit o tânără după ce operatoarea unui serviciu de urgență a făcut mișto de ea

Un scandal uriaș a avut are  în Franța, după ce o tânără a murit pentru că operatoarea unui serviciu de urgență nu i-a trimis o ambulanță.

Evenimentul s-a produs în Strasbourg, în decembrie anul trecut, dar cazul a fost făcut public de puțin timp, după ce a apărut înregistrarea discuției purtate de victima cu operatoarea serviciului de urgență.

Tânăra, în vârsta de 22 de ani, se plangea de dureri foarte mari de stomac, iar persoana care a preluat apelul i-a recomandat, pe un ton ridicat, să sune la un serviciu privat de ambulanță.

Citiți discuția dintre operatoarea serviciului de urgență și tânără:

– Alo?

– Ajutaţi-mă, doamnă…

– Da, ce s-a întâmplat?

– Ajutaţi-mă…

– Ce s-a întâmplat?

– Ajutaţi-mă…

– Dacă nu-mi spuneţi ce s-a întâmplat, o să închid telefonul.

– Sunt…sunt…mi-e foarte rău.

– Da, păi sunaţi un medic…De acord? Sunaţi la SOS Médecins.

– Nu pot…

– Nu puteţi? Puteţi să sunaţi la serviciul nostru, dar nu puteţi să…

– O să mor…

Da, veţi muri. Cu siguranţă veţi muri într-o bună zi, la fel ca toată lumea.

Ministrul Sănătății a ordonat deschiderea unei anchete, în timp ce operatoarea a fost suspendată din funcție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.