Dă foc unei antene 5G „împotriva Covid”: condamnat la 3 ani de închisoare

Un bărbat de 47 de ani a fost condamnat la trei ani de închisoare în Marea Britanie pentru că a dat foc unei antene 5G . Aparent, era convins că noua tehnologie e responsabilă pentru pandemia Covid-19. Michael Whitty, acesta este numele bărbatului britanic în vârstă de 47 de ani condamnat, ar fi început să creadă unele teorii găsite pe internet care sunt legate de telefonia 5G de noul coronavirusși și de aceea a fi decis să dea foc unei antene Vodafone situat în Kirkby, în nord-vestul Angliei. Dar acest gest nu a fost unul izolat. Există zeci de atacuri similare care au avut loc în toată țara (și chiar în afara Marii Britanii) în urma răspândirii teoriei conspirației 5G și Covid. Tatăl a trei copii, după cum a informat presa locală, Whitty mai are deja 29 de condamnări inclusiv agresarea și deținerea unei arme de foc.

O mie de euro recompensă pentru cine va ajuta a prinderea braconierului care a ucis un vultur regal și puii ei

Ideea că 5G sunt cauza răspândirii noului coronavirus –  teorie care circulă pe net de săptămâni bune- a împins mai multe persoane să incendieze antenele. Realitatea este că aceste antene de ultimă generație NU au absolut nicio legătură cu pandemia. Și nu o spunem noi, ci mai marii cercetători și medici din întreaga lume .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.