Cuvintele Natashei inainte de disparitie: ”Daca se va intampla ceva cu mine, du-le carabinierilor”

Cuvintele Natashei inainte de disparitie: ”Daca mi se intampla ceva, sa duci aceste hartii carabinierilor”

Natasha Chokobok, în vârstă de 29 de ani, a dispărut pe 9 aprilie. Corpul a fost găsit nu departe de casa în care locuia

Trupul fără viață al Natasha Chokobok, o ucraineană de 29 de ani, care a dispărut din casa ei din Porto di Legnago, în provincia Verona, a fost găsită pe 19 aprilie. Pompierii și voluntarii de la protecția civilă  au găsit trupul lângă râul Adige din Legnano, Verona.

 

Mama Natashei era sigură că fata ei nu ar fi plecat de acasă deoarece nu și-ar fi lăsat niciodată singură fetița și l-a acuzat pe concubinul ei, Alin Rus, de dispariția fetei. Femeia – potrivit presei italiene Corriere del Veneto – a transmis mai multe avertismente pentru abuzurile pe care le-a suferit:

 

”Acestea sunt rapoartele spitalului. De când m-a lovit Alin. Dacă se va întâmpla ceva cu mine, du-le carabinierilor ». Natasha îi dăduse acele documente mamei sale Elena și ea le dăduse agenților după ce fata ei dispăruse . Se pare că Natasha l-ar fi denunțat deja de două ori pe concubinul ei român, Alin Rus, pentru violențe, denunțuri pe care le-a retras mai târziu.

 

Omul a vorbit întotdeauna despre îndepărtarea voluntară:

În ziua dispariției cei doi s-au certat: Natasha se dusese la coafor, Alin a chiamat-o dar ea nu a răspuns: ”Doar am urlat unul la altul, apoi ne-am băgat în pat cu fetița la mijloc”, a declarat Alin Rus. După aceea a firmat  că Natasha s-a uita la ceas și a plecat să ducă gunoiul și nu s-a mai întors.

 

Te-ar putea interesa și Iubita unui roman din Italia, disparuta de cateva zile a fost gasita fara viata pe marginea unui rau

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.