Cutremurul în Marea Egee, numărul morților în Turcia a crescut la 64

Numărul deceselor în urma cutremurului înregistrat vineri în Marea Egee se înrăutățește : în Turcia victimele se ridică la 64. Salvatorii încă mai caută supraviețuitori printre dărâmăturile a opt clădiri din Smirna , chiar dacă speranțele s-au micșorat odată cu trecerea orelor. În timpul nopții, un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost scos viu de sub dărâmături și dus la spital. Cel mai afectat oraș turcesc este Bayrakli , unde familii întregi ți-au petrecut a doua noapte în corturi.

Citește și Un cutremur de 7.0 a avut loc în largul coastei insulei grecești Samos, cu efecte devastatoare și pe coasta turcă din apropiere

Cutremurul cu magnitudinea 7,0, care a lovit și Grecia, a provocat  de asemenea, aproape o mie de răniți . Un bărbat de 70 de ani a fost extras în viață din dărâmături. Aceeași soartă au avut sâmbătă și trei copii în vârstă de trei, șapte și zece ani și mama lor , care au fost salvați după prăbușirea unei clădiri din Smirna la aproximativ 23 de ore după cutremur.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.