Cutremurul în Albania, o mamă și cei trei copii găsiți morți sub dărâmături: „Erau în pat îmbrățișați”

Cutremurul din Albania a provocat moartea a 49 de persoane , daune la Durres și o lungă serie de tragedii. Printre acestea, drama unei femei găsită moartă în pat , îmbrățișată de cei trei copii ai ei, doi gemeni de an și jumătate și un copil de 7 ani. Soțul femeii  Berti Lala , în vârstă de 40 de ani,  a supraviețuit prăbușirii casei sale, dar și-a pierdut întreaga familie.

Pe lângă soția sa și cei trei copii, bărbatul a pierdut, de fapt, o altă fiică de 8 ani, un frate mai mare, o nepoată și mama sa de 79 de ani: singurul supraviețuitor, în afară de el, este un alt nepot de 17 ani, extras viu de sub  dărâmături și „salvat” de o mașină de spălat, care s-a mutat din cauza șocurilor apărându-l că căderile masive de ciment.

Citește și Copil de 5 ani torturat până la moarte de proprii părinți: chinurile la care l-au supus depășesc orice imaginație

Casa familiei era situată pe o zonă mlăștinoasă prăbușindu-se complet din cauza șocurilor. Căutările sub dărâmături au durat zile întregi, până noaptea trecută, când mama cu cei trei copii a fost găsită, încă îmbrățișați în pat: au fost zdrobiți sub un plafon care s-a prăbușit peste ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.