Cutremurul din Turcia, numărul morților continuă să crească

Seismul cu magnitudinea de 6,8 care a lovit Turica în Elazig a crescut la cel puțin 35 de morți. Peste 1.600 de persoane sunt rănite, în timp ce 45 au fost trase de sub molozuri în viață, spun autoritățile.

Salvatorii sapă în continuare printre dărâmături în căutarea supraviețuitorilor, însă intervenția este îngreunată de temperaturile sub zero în această zonă montană. În total,  76 de clădiri s-au prăbușit complet, iar alte 654 au fost grav avariate.

Citește și Italia, merge cu fetița de 5 ani la medic pentru o durere de burtă: medicii descoperă că a fost violată

În orașul Elazig, care are 600.000 de locuitori, cea mai mare parte a populației refuză să se întoarcă la casele lor, de teama seismelor constante. În acest moment, au fost amenajate 5.000 de corturi și 15.000 de persoane au fost adăpostite în centrele sportive, a declarat ministrul de Interne, Suleyman Soylu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.