Cutremurul din Turcia, căutările continuă. Ultimul bilanț orficial: 39 de morți

Bilanțul victimelor provocat de cutremurul cu magnitudinea de 6,8 care a lovit vineri estul Turciei continua sa se agraveze. Ultimele știri confirmate de Afad, agenția turcă similară cu protecția civilă, și raportată în această dimineață de agenția oficială Anadolu, vorbesc de fapt despre cel puțin 39 de morți. Majoritatea victimelor s-au înregistrat  în provincia Elazig, în timp ce celelalte patru au murit în provincia Malatya din apropiere.

Citește și Tragedie în familie! Un băiat în vârstă de 4 ani a fost împușcat mortal în timp ce se juca cu tatăl său

Peste 1.600 sunt răniți. Patruzeci și cinci de persoane au fost extrase vii de sub molozuri relatează CNN Turk. Activitatea salvatorilor continuă, deoarece mai sunt cel puțin alte două persoane dispărute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.