VIDEO | Cutremurul din Noua Zeelandă a fost simțit și de premierul Jacina Ardern care era într-un interviu în direct

Un cutremur de magnitudinea de 5,8 a lovit Noua Zeelandă . Epicentrul s-a înregistrat în mare, la 30 km nord-vest de Levin, în apropiere de coasta de sud a insulei de nord și nu departe de orașul Wellington. Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 37 km. Acest lucru a fost raportat de institutul american Usgs. Mass-media locală a descris un „șoc foarte puternic și lung” .

După cum a raportat presa din Noua Zeelandă, din fericire în acest moment nu există raporturi privind victime și nu au fost emise avertizări de tsunami. Cutremurul a fost simțit și de premierul Jacinda Ardern , care în timpul unui interviu televizat a informat jurnalistul despre ce se întâmplă.

Trump, râuri de jigniri : „China ori este incompetentă ori nu a vrut să oprească coronavirusul”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.