Cutremurul din Filipine, momentele de panica printre copiii aflati intr-o piscina / VIDEO

Cutremurul din Filipine, momentele de panica printre copiii aflati intr-o piscina / VIDEO

Numărul morților cauzate de cutremurele puternice care au lovit Filipine continuă să crească. În prezent  autoritățile au anunțat că există cel puțin 18 de morți și mulți răniți. Mai multe persoane au fost extrase de sub dărâmături după ore de aștepare.

 

Cele două cutremure cu magnitudine 6.1 și 6.3, au cauzat  daune grave clădirilor și infrastructurilor din jurul epicentrului situat în zona Luzon, dar au fost resimțite și în capitala Manila, unde  zgârie-norii s-au mișcat generând momente de panică printre populație. Deosebit de impresionante au fost efectele cutremurelor  asupra piscinelor, după cum se vede în  mai multe videoclipuri distribuite pe web și care au devenit virale.

 

 

Unul dintre aceste videoclipuri, publicat pe pagina Facebook The Watcher of Earthquake, a imortalizat exact momentul în care cutremurul a întrerupt brusc o petrecere la piscină. În videoclip puteți vedea clar oscilațiile palmelor și a clădirilor lângă piscină. “Doamne Dumnezeule, Dumnezeul meu”, repetă fata în timp ce înregistrează momentele dramatice.

 

Din fericire  episodul nu a avut consecințe grave și toți tinerii au reușit să scape  nevătămați.

Te-ar putea interesa intersa și Tanara de 23 de ani cu cancer la creier: operata in timp ce canta la vioara VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.