Cutremurul din Filipine. Apa din piscine se revarsa de pe acoperisul unui zgarie-nori /Video

Cutremurul din Filipine. Apa din piscine se revarsa de pe acoperisul unui zgarie-nori /Video

Un cutremur puternic a fost înregistrat în Filipine la ora 17.11, ora locală. Vestea a fost răspândită de USGS, serviciul geologic american, care a clasificat cutremurul de magnitudinea 6.3 pe scara Richter, după corectarea estimării inițiale la 6.4.

 

Cutremurul cu magnitudinea de 6,3 grade care a lovit Filipine astăzi a provocat prăbușirea a cel puțin două clădiri, ucigând 5 persoane. Potrivit presei locale, un bloc s-a prăbușit  în orașul Poroc, ucigând trei persoane, în timp ce o altă clădire din Lubao s-a dărâmat ucigând o femeie în vârstă și nepoata ei .

 

 

Într-un videoclip postat pe social media se vede un zgârie-nori care mișcă puetrnic, cauzând căderea apei de pe acoperiș.

Te-ar putea interesa și Cutremur puternic de magnitudine 6.3 in Filipine, cladiri evacuate in Manila

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.