Cutremurul din Albania: iubita fiului premierului și întreaga ei familie au murit

Cutremurul din Albania: iubita fiului premierului și întreaga ei familie au murit. Gregor Rama, în vârstă de 29 de ani și Kristi Reci, în vârstă de 24 de ani erau împreună de câțiva ani. Tânăra a murit împreună cu fratele, mama și tatăl  ei sub dărâmături.

Citește și : Cutremurele, alarma geologilor: „În Atlantic, pământul se deschide”

Iubita fiului premierului albanez Edi Rama , Kristi Reci în vârstă de 24 de ani și întreaga ei familie se află printre victimele cutremurului care a lovit Albania . Acest lucru a fost anunțat de fiul premierului, Gregor Rama pe Instagram: „Printre numeroasele victime ale acestei nenorociri se află și o persoană apropiată mie, alături de fratele său, mama și tatăl său”.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,2 din Albania a ridicat pământul în apropiere de Durres cu aproximativ 10 centimetri au  indicat de imaginile radar realizate de sateliții Sentinel-1 din programul Copernic European al Agenției Spațiale Europene și al Comisiei Europene, analizate de seismologii Institutului Național al geofizică și vulcanologie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.