Cutremurul din Albania: află că mai multe rude au fost rănite, o tânără rezidentă în Italia încearcă să se sinucidă

Cutremurul care a lovit Albania a provocat moartea a 50 de oameni, pe lângă daunele materiale enorme. O tânără vârstă de 25 de ani rezidentă în Ancona a aflat  că unele rude ale sale au fost grav rănite și a încercat să se sinucidă.

Tânăra de 25 de ani a amenințat că se aruncă de la balconul apartamentului la o înălțime de aproximativ 10 metri. Întâmplarea s-a petrecut în noaptea dintre joi, 28 și vineri, 29 noiembrie 2019, în Ancona, în zona din apropierea gării.

Citește și Cutremurul în Albania, o mamă și cei trei copii găsiți morți sub dărâmături: „Erau în pat îmbrățișați”

În jurul orei 1.15 dimineața, poliția a fost chemată să intervină în urma unui tentativ de sinucidere.  Agenții au reușit să intre în clădire, să se apropie de fată, să o imobilizeze trăgând-o înapoi în casă fără consecințe grave.

Potrivit unei prime reconstituiri, tânăra de 25 de ani se urcase pe balustrada balconului și când a văzut că agenții au ajuns în fața blocului  ar fi strigat: „Gata …lăsați-mă în pace, nu vă apropiați, vreau să mă arunc ” . Din fericire, agenții au reușit să o salveze și a fost transportată la  spital pentru controalele necesare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.