Cutremur violent de 5.8 în Pakistan: 4 morți și 50 de răniți

Un cutremur violent a fost înregistrat în Pakistan , în provincia Azad Kașmir. Experții au clasificat cutremurul ca cutremur cu magnitudinea 5,8 . Bilanțul provizoriu este de 4 morți și 50 de răniți . Multe strade din zonă s-au prăbușit.

Dramă în Algeria, 8 nou-născuți au murit în arși de vii într-un incendiu izbucnit la o maternitate

Conform datelor publicate de USAG (Sondajul Geologic al Statelor Unite), cutremurul a avut loc la 3 kilometri sud de New Mirpur , în nordul Pakistanului, la ora locală 4.01 pm.  Cutremurul a fost simțit clar și de locuitorii provinciei Punjab. Raja Qaisar, comisarul districtului adjunct Mirpur, în cadrul unui interviu acordat radiodifuzorului Geo TV, a declarat:

„Avem informații despre daune, morți și răniți. O femeie a murit și mai multe persoane au fost rănite “. Imaginile lansate de mass-media locală arată mașinile prinse printre asfaltul care s-a deschis pe străzile prăbușite. “Există multe pagube și asupra infrastructurii din Mirpur”, a spus un oficial al poliției locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.