Cutremur violent cu magnitudinea de 6 grade în Mediteranea în largul Cretei : s-a resimțit și în Italia

Cutremur violent cu magnitudinea de 6 grade în Mediteranea în largul Cretei : s-a resimțit și în Italia

După șocul violent care a lovit Albania în urmă cu 28 de ore provocând morți și răni , un alt cutremur a zguduit Mediterana. Cutremurul s-a produs în largul coastei Cretei (între insula Creta și insula Kythera, cunoscută și sub numele de Cerigo ), în Grecia, și a avut o magnitudine de 6 conform site-ului INGV (deși alții sursele vorbesc de o magnitudine mai mare).

În ciuda șocului avut hipocentrul la o adâncime de peste 60 de kilometri, cutremurul a fost resimțit puternic nu numai în cele două insule elene, ci și în restul țărilor de lângă Mediterana : din Italia până în Egipt și Malta.

Citește și : Cutremur, alte șocuri puternice în Bosnia și Grecia: „Oamenii în panică, clădirile s-au crăpat”

În acest moment nu sunt raportate  pagube persoanelor sau lucrurilor.

Confirmarea a venit și din partea comandantului pompierilor din Creta Nikos Lagoudakis: „Până acum nu avem nicio știre despre daune,dar  cu toate acestea camioanele de pompieri se îndreaptă spre  Kythera și Creta ”, sunt cuvintele raportate de news247.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.