Cutremur puternic la nord-vestul Argentinei: magnitudinea de 6,4

Un cutremur puternic cu magnitudinea 6,4 a fost înregistrat chiar înainte de miezul nopții locale în nord-vestul Argentinei. Epicentrul a fost localizat în Pocito, în provincia San Juan, la câțiva kilometri de granița cu Chile și la 1.000 de Buenos Aires.

Citește și Studiul care trage alarma: „Aproape unul din trei pacienți externați, în 5 luni se internează din nou și unul din opt moare”

Cutremurul a fost urmat de cel puțin alte 4 puternice. Pentru moment nu există informații privind deteriorarea lucrurilor sau a oamenilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.