Cutremur puternic in sud-centrul Cile: magnitudinea de 6.6

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 a lovit centrul-sudul Chile și a fost resimțit în capitala Santiago și în cel puțin opt regiuni ale țării, relatează Radio Bio Bio. Conform informațiilor preliminare publicate de Centrul Național Seismologic, cutremurul a fost înregistrat la ora locală 14:28 cu un epicentru situat la 47 de kilometri vest de Pichilemu, în regiunea O’Higgins și adâncime de 13,2 kilometri.

 

Nu se au incă informații privind eventuale pagube sau victime.

Citește și O romanca de 36 de ani, mama a doi copii a fost gasita fara viata intr-un rau din Italia

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.