Cutremur puternic în SUA: oamenii au ieșit în stradă

 

Un cutremur puternic a avut loc în Statele Unite. Seismul, cu magnitudinea 6,3, a fost înregistrat în largul coastei din Oregon la ora locală 8.08 (18.08 în România) la o adâncime de zece kilometri. Institutul american  de geofizică a localizat epicentrul în Oceanul Pacific, la peste 280 km de Golful Coos, dar șocul a fost resimțit în multe zone ale statului. Locuitori din Portland, Washington și Seattle au declarat că simțit pământul cum fuge de sub picioare.

Cum s-a răzbunat român din Italia când a fost părăsit de iubită: i-a închis pisica într-o valiză plină cu bălegar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Momentan nu există niciun avertisment privind formarea unui tsunami

De Andeea Sas

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.