Cutremur puternic în România de 5 grade în zona seismică Vrancea – Galați

Pe 25 aprilie  ora 01:04:18 (ora României) s-a produs un cutremur semnificativ cu magnitudinea ml 5.0, la adâncimea de 23 km,  în Zona seismica Vrancea, județul Galați  a anunțat Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 64 km NV de Galati, 78 km NV de Brăila, 88 km SE de Bacău, 143 km S de Iași, 149 km E de Brașov, 155 km NE de Ploiești, 162 km SV de Chișinău, 194 km NE de București, 195 km SV de Tiraspol, 209 km NV de Constanța.

De la începutul lunii aprilie și până în prezent, peste 20 de cutremure cu magnitudini între 2 şi 3,7 s-au înregistrat în România.

Genocidul armean a început în urmă cu 105 ani, anul acesta se comemorează doar virtual

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.