Cutremur puternic în Noua Zeelandă, șoc de 6,0 grade în nordul țării

Momente de panică în Noua Zeelandăîn urma unui cutremur înregistrat la ora locală 5:34 dimineața, pe 24 noiembrie.  Cutremurul a fost resimțit de-a lungul coastelor nordice ale țării, în apropierea orașului Whakatane . Conform constatărilor Institutului italian de geofizică și vulcanologie, cutremurul a declanșat o putere de 6,0 pe scara Richter , cu  hipocentru situat la aproximativ 115 kilometri adâncime .

Apocalipsă în Kenya: 29 de morți au fost măturați de alunecări de teren

În acest moment, nu există daune aduse proprietăților sau oamenilor, iar autoritățile din Noua Zeelandă nu au emis până acum niciun avertisment privind tsunami, previzibil, având în vedere că șocul a avut loc pe mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.