Cutremur puternic în Nevada: seism de magnitudinea 6.3

Panică în Statele Unite și, în special, în Nevada, unde la ora 14:03, ora României,  vineri 15 mai 2020 a avut loc un cutremur violent de magnitudine 6,3 . Acesta a fost înregistrat de Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie, specificând că epicentrul a fost situat la o adâncime de 20 km . În schimb, conform Sondajului Geologic al SUA, intensitatea fenomenului a fost de 6,4.

Rusia: mamele protestează împotriva izolării și a carantinei | VIDEO

Conform primelor informații, în urma cutremurului nu s-au înregistrat răniți sau daune clădirilor chiar dacă, având în vedere intensitatea puternică, aceasta a fost resimțită și de anumite părți din Valea Centrală , precum și din nordul Californiei .

De fapt, mărturiile zecilor de utilizatori care au simțit clar cutremurul s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.