Cutremur puternic în Mexic! Șoc de magnitudinea 5,6

În primele ore de dimineață ale zilei de sâmbătă 7 martie, s-a înregistrat un cutremur foarte puternic la granița dintre Mexic și SUA: șocul a fost detectat de Usgs la ora 3:52. Cutremurul a avut o magnitudine de 5,6 grade pe scara Richter, considerat foarte puternic și distinct resimțit de populație, relatează Institutul American de Geofizică.

Citește și „Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

Epicentrul a fost detectat la 68 km sud-est de orașul Estacion Coahuila, la o adâncime de 10 km. Deocamdată nu există informații privind victime sau daune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.