Cutremur puternic în Laos: șocul de magnitudinea 6.1 a fost resimțit și în Thailanda

Cutremur violent în această noapte în Laos . Un cutremur cu magnitudinea 6,1 a fost resimțit și înregistrat de seismografele la ora locală 6.50. Cutremurul a fost extrem de violent și, în ciuda faptului că epicentrul a fost identificat în Laos, acesta a fost simțit clar în Thailanda . Au existat momente de teamă și în Bangkok

Un maniac se dă jos din mașină complet gol și atacă o femeie: arestat / VIDEO

Potrivit experților, cutremurul ar fi avut loc în orașul Sainyabuli , la o adâncime de 12 kilometri. Intensitatea cutremurului a fost violentă și din acest motiv a fost resimțită chiar și la mulți kilometri distanță. În Thailanda , casele și clădirile s-au mișcat timp de câteva minute, provocând panică și îngrijorare în rândul populației. În acest moment, autoritățile locale nu au emis nicio declarație oficială  cu privire la victime, răni sau daune semnificative.

Totuși, frica unui nou cutremur  rămâne foarte mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.